*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.06.02. 17:00
Németh Gábor

Kár, hogy nem tudtam errőlaz orvs programról... meglestem volna... :(

Idézet
2014.12.24. 17:52
Magyar Attila

„Igazi

közösség

csak ott jön létre, ahol az

emberek rejtélyes módon szeretik egymást.

Vagyis barátok. Minden érdeken, valláson,

politikán, társadalmi helyzeten és

világnézeten túl.”

/Müller Péter

Boldog Ünnepeket kívánunk! Magyar család

 

Idézet
2014.09.07. 12:12
jobbik

             Főzőverseny!

 

 

Családok, baráti körök, szervezetek figyelem!

2014. 09. 13.-án a Jobbik Soponya Alapszervezet főzőversenyt hirdet.

Várjuk a jelentkezéseiteket

Helyszín: Közösségi Ház mögötti terület

Kezdés: 8óra

Amit biztosítunk: főzéshez fa

A főzőcsapatok résztvevőinek tányért, kanalat, kenyeret!

A támogató vendégek pedig a felállított standnál kapnak tányért, kanalat, kenyeret!

 

 

 

 

 

Jelentkezni lehet: Vargáné Koleszár Krisztina 06704107879vagy Varga Zoltán 06704109629 vagy Hufnágelné Keller

Mónika: 06202639813 számokon.

 

Sok szeretettel várunk mindenkit: Szervezők!

                   

Idézet
2014.08.27. 14:48
Ildikó

Tegnap a hívatalhoz fordultam, mert 8 napja a József A. utcába van eggy nagytestü vörös kobor kutya  van! de azthiszem kárvolt, mert a jegyö nagyon kedvesen azt igérte, hogy intézkedni fog! de hiába azota is mesziről tesz rá pedig már más is bejelentete mi kell, hogy intézkedjenek ha valakit meg mar akkor mosák kezeiket!! Vagy várjunk a csodára!! De sajnos ez a mi kis falunk .

Idézet
2014.08.22. 13:49
Szerk.

Tisztelt sicc!

24 .-én nem lesz Tábortűz koncert sehol a faluban. 20.-án a Kerti tónál volt, ha nem vettél rajta részt, akkor már lemaradtál róla. Írásod így ebben a formában megtévesztő és nem is nagyon értelmezhető legalábbis számomra. Nem is értem, hogy jön ide Godó István 2011-es bejegyzése.

Idézet
2014.08.22. 09:35
sicc

Sziasztok ! 24.-én déluán a katolikus templomban lévő Tábortűz Singers fellépés hány órakor lesz  meg tudná mondani valaki ?  Köszönöm :)


2011.09.11 17:58
Godó István

„  

       Üdvözlök minden fórumlátogatót a Tábortűz Singers nevében!

 

 Néhány napja közszájon forog és már itt is szóba került a bizonyos „6 perces”fellépés. Ezzel kapcsolatban szeretnék egy-két dolgot tisztázni.

 Először is: Minden felkérést megtiszteltetésnek tekintünk, főleg ha az lakóhelyünkről érkezik. Így vagyunk a falunappal is. A 6 percet már sikerült „felalkudni”15 percre. Erre azért volt szükség, mert nem szerettük volna, ha a beszerelés tovább tart, mint az előadás. Ha ez a szűk negyed óra valakitől elvesz értékes műsoridőt mi- fájó szívvel bár- lemondunk erről a lehetőségről. Akik ránk kíváncsiak megnézhetnek bennünket 24.-e délután a katolikus templomban, valamint 25.-éna Lovaspályán , a Magyarok Vásárán. Mindkét alkalommal 30-40 percben.

 Másodszor: Nem ismerjük a részletes műsortervet, így csak reméljük, hogy a minőség nem megy a mennyiség rovására. Emlékezzünk a tavalyi jótékonysági estre. Nagyszerű és nemes kezdeményezés volt, csak nem értem, hogy aki életében megtanult egy verset, „uram-bocsá” látott már citerát, azokat miért kell mind egy műsorba bezsúfolni.  4-5 hasonló produkció, egy fellépő több szerepben is megmutatkozik /mint a vándor-színtársulatoknál/, egy-két –valljuk be-„nem-színpadképes”előadás, ami a közönség és a hozzátartozókon kívül csak az előadóknak volt kínosabb. A kevesebb több lett volna!

 Harmadszor: Tudjuk, hogy „szurkolóink”mellet jó pár ellendrukkerünk is van. Legyen is, teher alatt nő a pálma. A Tábortűz Singers minden fellépésére felkérést kap, amit köszönettel elfogadunk, igyekszünk az alkalomhoz és a helyhez illő műsort előadni. Az építő jellegű kritikát szívesen vesszük, de a fanyalgók és az ellenségeink álljanak ki és csináljanak jobbat! Várjuk őket a színpadon! / Úgyis bővíteni akarjuk a hangszeres szekciót! /

 Mindezek mellett! Köszönjük a Soponyai Önkormányzat támogatását, a Jobbik helyi és csőszi szervezetének, valamint a Soponyai Nyugdíjas Klubnak a számos meghívást!

 

 Vegyünk minél többen részt a szept.24-25.-i programokon! Mutassuk meg KÉMER-i barátainknak, hogy Soponya is tud jó rendezvényeket csinálni! Ne csak „K.Ferenc”és „Verekedős István” mozgassa meg környék lakóit!

 

 Mi pedig mindenkit szeretettel várunk fellépéseinken, most és a továbbiakon, valamint a decemberi születésnapi koncerten a  Civil Egyesület családi napján!

   

 

     Üdvözlettel: Godó István, Tábortűz Singers

 

Idézet
2014.07.23. 09:48
forgó

Tilos diót szedni!

-Kivéve a gyevi bírót.

Tilos a horgászat az egyesületi tavon !

-Kivéve a gyevi bírót.

Tilos tüzelni a kerti hulladékot !

-Kivéve a gyevi bírót.

Idézet
2014.07.22. 20:35
Szerk.

Engem is riasztottak a tűzhöz és valóban meggyőzödtem róla Soponyán egy rendeletnél a kivétel csak erősíti a szabályt. Természetesen ezért is én kérek elnézést! :)

Idézet
2014.07.22. 19:30
Őszapó

Igaztörténet. 

Tegnap este a nagy hőség miatt nyitva volt az ablak.

9óra tájban arra lettem figyelmes,hogy rettenetes füst szag jön be az ablakon.

Gondoltam mindjárt vége lesz a műsornak és megnézem ki nem tudja milyen nap van ma. Hát láss csodát kimegyek az utcára és nem látom a szomszéd házát.

Na én úgy tudom,hogy kedden lehet tüzelni.Hát elindultam felderítő útra.Mentem mendegéltem és 10órakór rábukkantam a még füstölgő kupacra. Na hát itt van a Munkácsy utca füstszelleme. El is szidtam a Tolna megyei felmenőit.

 

 

 

Idézet
2014.06.24. 21:59
Szerk.

Jegyzőkönyvbe vett kritika.

Nem az első eset, hogy a Soponya G-portálon megjelent információknak nem igazán örülnek Önkormányzatunk előjáróinál, a 2014. január 28.-án testületi ülésen az Erste Bank hitelfelmondó levele miatt került középpontba ismét a honlap. Az oldal szellemiségéről megjelent véleményeket megosztom, és még nem is kommentálom ezt mindenki maga döntse el.

„Simon Zoltán képviselő:

A G-portalról az a véleményem, hogy megpróbál demokratikus, igazmondó felületként viselkedni, de nem az.

Dr. Ulcz Gyula alpolgármester:

Manipulál.”

Az ügy teljes egészében a 2014. 01. 28. jegyzőkönyv alatt olvasható

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!